TUINAANLEG

U heeft een prachtig ontwerp en een duidelijke visie van uw toekomstige tuin? De volgende stap is natuurlijk de realisatie van uw droomtuin. Van de fundering van de terrassen tot de verlichting in het kleinste bloemenperkje.

 De Tuinadviseur legt u uit hoe u dit kan maken. Hulp nodig? Geen probleem, wij hebben hiervoor het nodige personeel en helpen u waar nodig.

BUDGETVRIENDELIJKE AANPAK

Wenst u de aanleg van uw tuin in verschillende fases of gedeeltelijk uit te voeren? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Voor elke samenwerking of formule maakt de Tuinadviseur steeds een duidelijke prijsofferte met een overzicht van de kosten.

HEEFT U AL EEN TUINPLAN VAN UW ARCHITECT?

Prima! De meerwaarde om met de Tuinadviseur te werken, is dat wij de plannen van uw architect perfect kunnen uitvoeren en bijkomend advies geven over de keuze van de materialen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het visitekaartje wordt van uw woning of bedrijf.

VOOR DE AANLEG VAN UW TUIN BIEDT DE TUINADVISEUR DE VOLGENDE GARANTIES:

  • 20 jaar ervaring

  • Eigen gedreven medewerkers
  • Gespecialiseerde machines voor grondwerken en verhardingen
  • Deadlines worden altijd gerespecteerd
  • Duidelijke prijsafspraken

     

     

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

tuinadvies ontwerp aanleg de tuinadviseur

ONS VERHAAL

Guido Van Vanhoudt is de drijvende kracht achter de Tuinadviseur. In 1994 begon hij in Aarschot met een éénmanszaak in klinkers en sierbestrating en hij bouwde deze zaak uit tot een succesvolle onderneming. In 2016 werd VV Klinkers overgelaten aan zijn zoon en kon Guido zich toeleggen op zijn passie: het adviseren, ontwerpen en aanleggen van tuinen…

> Meer over ons