TUINMATERIALEN

Welke tegels zijn geschikt voor mijn oprit? Kies ik voor natuursteen of betonnen tegels? Welke tegels zijn gemakkelijk te onderhouden? Hoe kan ik mijn tuinberging en fietsenhok mooi integreren in mijn tuin? Waar vind ik een strakke brievenbus die past bij mijn moderne woning? Waar kan ik een poort op maat laten maken? Welke soorten schuttingen zijn er op de markt?

Wanneer het gaat om het kiezen van tuinmaterialen zijn er duizend-en-één vragen! Om te vermijden dat u met al deze vragen naar afzonderlijke winkels of leveranciers moet stappen, kan u het advies inwinnen van de Tuinadviseur.
Wij kennen onze producten en volgen de nieuwste trends op de voet zodat wij u steeds het gepaste advies kunnen geven.
tuinadvies ontwerp aanleg de tuinadviseur

HEEFT U EEN IDEE, EEN VRAAG, EEN DROOM?

Leg het voor aan de Tuinadviseur en wij formuleren een helder en eerlijk antwoord. In functie van uw vraag, kunnen wij ons beperken tot het geven van advies, maar indien gewenst kunnen wij ook een tuinontwerp uitwerken en zelfs de volledige aanleg realiseren. U kan bij de Tuinadviseur terecht voor grote en kleine vragen, voor grote en kleine projecten!

tuinadvies ontwerp aanleg de tuinadviseur

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONDERHOUD?

De Tuinadviseur geeft niet alleen advies over de aanleg van nieuwe tuinen maar kan ook voor bestaande tuinen tips te geven voor het onderhoud van tuintegels, terrassen en schuttingen. Er zijn zoveel praktische tips en ecologisch afbreekbare producten die nuttig zijn voor je tuinmaterialen die jouw tuin een instant boost geven. Jouw vraagstuk, onze oplossingen.

DE TUINADVISEUR GEEFT ADVIES VOOR:

  • Fundering, grondwerken, afwatering, drainage

  • Sierbestrating: opritten, parkings, terrassen, paden, tuinverhardingen

  • Grondbedekkers: zand, kiezels, grind, leisteen, kalksteen, lava…

  • Beplanting: gazon, borders, hagen, bloemenperken, bomen, struiken, sierplanten
  • Schuttingen, houtconstructies en poorten
  • Onderhoud tegels, terrassen, schuttingen
  • Water- en vuurpartijen, buitenkeuken, buitenverlichting
  • Zwemvijvers en koivijvers

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

tuinadvies ontwerp aanleg de tuinadviseur

ONS VERHAAL

Guido Van Vanhoudt is de drijvende kracht achter de Tuinadviseur. In 1994 begon hij in Aarschot met een éénmanszaak in klinkers en sierbestrating en hij bouwde deze zaak uit tot een succesvolle onderneming. In 2016 werd VV Klinkers overgelaten aan zijn zoon en kon Guido zich toeleggen op zijn passie: het adviseren, ontwerpen en aanleggen van tuinen…

> Meer over ons